Selecteer een pagina

V.I.S. VOOR VERANDERING

V.I.S. heb ik in 2016 ontworpen als model om de essentie van verandering te visualiseren. Het enthousiasme van opdrachtgevers over de eenvoud en kracht van V.I.S., hebben me ertoe aangezet V.I.S. verder uit te werken en te verfijnen. Aan de hand van V.I.S. help ik organisaties en teams op een overzichtelijke en gestructureerde manier veranderen. Soms hanteer ik het ‘slechts’ als praatplaat in de organisatie en vaker werken we hem samen uit. Eén van de bijzonderheden aan V.I.S. is dat het een dynamisch model is en integraal alle zaken bevat die veranderen tot een succes maken.  

IMPACTVOL WAARMAKEN

V.I.S. zorgt dat organisaties of teams in tijden van uitdaging Focus houden en met Impact waarmaken. V.I.S. is een dynamisch model met alle elementen die nodig zijn om succesvol te veranderen. Visie geeft richting, Impact zorgt voor beweging en Samen maak je het waar. Door de cyclus in V.I.S. is er voortdurend aandacht voor de voortgang en de bijbehorende dynamiek.  Focus, Leiderschap, Identiteit en Eigenaarschap vormen het kader en zijn essentieel voor gerichte verandering. De juiste invulling en ontwikkeling hiervan bepalen voor een belangrijk deel het succes. 

CYCLISCH KARAKTER

V.I.S. kenmerkt zich door haar cyclische karakter en zorgt dat de aandacht voortdurend ligt bij de zaken die er op dat moment toe doen. Het zorgt ervoor dat organisaties de voortgang en realisering van haar ontwikkeling doorlopend kan monitoren, toetsen en bijstellen. V.I.S. is uniek doordat ze alle facetten van organisatieontwikkeling raakt en hiermee succesvol veranderen garandeert.  

Nieuwsgierig naar V.I.S. en hoe het jouw organisatie of team kan helpen veranderen? Laat het me weten, ik vertel het je graag.    

Wat relaties zeggen... 

'Duidelijk en Koersvast'

"Tarek en ik hebben samen gewerkt aan complexe opdrachten in organisaties met stevige problemen. Hij is duidelijk, koersvast, integer, en gericht op samenwerking. Een volgende keer zal ik Tarek zo weer bellen"

Gerben Welling
Bestuurder a.i.

'Heldere oplossingen'

"Tarek begrijpt hoe dingen zakelijk werken en heeft oog voor verschillende belangen. Met zijn sterke analytische vermogen weet hij oorzaken te benoemen en komt met heldere oplossingen voor de toekomst"

Rignald Span
Managing Director

'Denkt met je mee'

"Tarek is enthousiast en denkt met je mee. Ook maakt hij de risico’s en gevaren van ondernemen inzichtelijk. Tarek heeft mij enorm geholpen de juiste keuzes maken. Helpen staat bij hem hoog in het vaandel"

Rick Pouwels
Ondernemer

8 + 14 =

Binnenhaven 1

6709 PD Wageningen

t.j.elgamal@live.nl

+31 (0) 6 22 440 441