Selecteer een pagina

Veerkracht & Verandering

Half Brits en half Egyptisch, geboren in 1971 en opgegroeid in Eindhoven. Inmiddels woon ik alweer ruim 20 jaar met mijn gezin in Nijmegen. Gelukkig getrouwd met Chantal en samen hebben we een zoon en een dochter. Mijn zoon Julian is meervoudig beperkt, woont thuis en krijgt van ons alle liefde en aandacht. De continu zorg en toezicht die hij vraagt is van grote impact op ons leven. Hij is ook mijn grote leermeester op persoonlijk vlak en heeft mij geleerd veerkrachtig te zijn. Door mijn aandacht op hem te richten, groei ik als mens. 

 Als professional heb ik in de afgelopen 25 jaar veel kennis en ervaring opgedaan met organisatieontwikkeling, leiderschap en HRM. Na verschillende managementfuncties ben ik in 2012 gestart als zelfstandig organisatieadviseur / HR manager. Hierin heb ik mij toegelegd op mijn passie; het succesvol ontwikkelen en laten groeien van organisaties en mensen. Deze passie komt voort uit de overtuiging dat dingen altijd slimmer, beter en efficiënter kunnen. Door mijn sterk ontwikkelde creatieve kant weet ik processen en mensen die impulsen te geven om te gaan bewegen. Als mens ben ik nieuwsgierig, betrokken en integer. Ik houd van messcherpe analyses en goede gesprekken, waarbij ik met mijn ‘Britse’ humor ook zorg voor een stuk relativering en ontspanning.  

 Opvallende initiatieven van mijn hand zijn het eerste HR shared services center voor bedrijventerreinen, een unieke online recruitmenttool voor het MKB en bedenker van het transitiemodel V.I.S.©. Wil je meer weten over mijn kennis en ervaring, kijk dan op mijn LinkedIn profiel 

Tarek el Gamal
06 22 440 441 

WAARMAKEN

‘Wie het waarmaken’

IDENTITEIT

‘Hoe we het waarmaken’

FOCUS

‘Waarom we het waarmaken’

Wat relaties zeggen... 

'Duidelijk en Koersvast'

"Tarek en ik hebben samen gewerkt aan complexe opdrachten in organisaties met stevige problemen. Hij is duidelijk, koersvast, integer, en gericht op samenwerking. Een volgende keer zal ik Tarek zo weer bellen"

Gerben Welling
Bestuurder a.i.

'Heldere oplossingen'

"Tarek begrijpt hoe dingen zakelijk werken en heeft oog voor verschillende belangen. Met zijn sterke analytische vermogen weet hij oorzaken te benoemen en komt met heldere oplossingen voor de toekomst"

Rignald Span
Managing Director

'Denkt met je mee'

"Tarek is enthousiast en denkt met je mee. Ook maakt hij de risico’s en gevaren van ondernemen inzichtelijk. Tarek heeft mij enorm geholpen de juiste keuzes maken. Helpen staat bij hem hoog in het vaandel"

Rick Pouwels
Ondernemer

4 + 15 =

Binnenhaven 1

6709 PD Wageningen

t.j.elgamal@live.nl

+31 (0) 6 22 440 441