Selecteer een pagina

Diensten & Werkwijze 

Ruim 25 jaar werk ik met veel plezier voor organisaties in uiteenlopende sectoren. Veel voldoening haal ik uit opdrachten waar verandering noodzakelijk is en daarmee de nodige uitdagingen voor de organisatie met zich meebrengt.

Dit vraagt om een snelle analyse om scherp te krijgen wat er exact speelt en wat er te doen staat. Afhankelijk van de situatie kies ik hierin een rol en aanpak. Zo breng ik focus aan als het alle kanten op gaat. Scherpte als we het met elkaar onvoldoende helder hebben. Of ik ga creatief uitdagen als ik denk dat het simpelweg beter kan.

Hoe dan ook, je krijgt altijd mijn rust, relativering en een flinke dosis humor. Naast een serieuze aanpak die echt werkt moet het tenslotte ook energie geven. 

Ben je op zoek naar een strategiepartner, interim professional of professionele coach? Bel me op 06 – 22 440 441 of stuur me een e-mail op t.j.elgamal@live.nl 

Tarek el Gamal

 

PROFESSIONELE COACHING

Je wilt je ontwikkelen als professional of je hebt behoefte aan advies en ondersteuning bij een strategisch vraagstuk. En hiervoor zoek je een ervaren en constructieve gesprekspartner, dan ben je bij mij aan het juiste adres.  ‘Wat speelt er, waar sta je nu, wat wil je bereiken en hoe ga je het aanpakken?’ Allemaal vragen die voorbij zullen komen als wij samen aan de slag gaan. Waar nodig passen we modellen of instrumenten toe, zoals V.I.S.©, LEA360® of EQ-i 2.0®. Alles staat staat in het teken van jouw ontwikkeling en succes. Daar kun je bij mij van op aan. 

STRATEGIEPARTNER

In deze rol adviseer en ondersteun ik directie, management en teams vanuit een stevig strategische en reflecterende rol. Ik breng focus aan, denk inhoudelijk mee en help implementatie en uitvoering vormgeven. In veel gevallen vervul ik op onderdelen ook een procesmatige rol, om te faciliteren op inhoudelijke verbinding of samenwerking tussen partijen. Bij aanvang start ik met de beoogde doelen en het bepalen van de uitgangspositie. Hebben we dat scherp, dan maken we samen een aanpak dat als leidraad dient voor realisatie.

INTERIM PROFESSIONAL

Adviseren en inhoudelijk vormgeven, ontwikkelingen doorvoeren of een complexe verandering begeleiden. Het zijn veel voorkomende vraagstukken waar ik als interim professional graag aan (mee) werk. In deze rol maak ik tijdelijk onderdeel uit van de organisatie, leid of maak onderdeel uit van een team. Type of grootte van organisatie doen er mij niet toe, het vraagstuk of de uitdaging heeft mijn volle aandacht. Je vindt in mij een prettig en constructief persoon, die zijn kennis en ervaring deelt en graag samen resultaat boekt. 

Wat relaties zeggen... 

'Duidelijk en Koersvast'

"Tarek en ik hebben samen gewerkt aan complexe opdrachten in organisaties met stevige problemen. Hij is duidelijk, koersvast, integer, en gericht op samenwerking. Een volgende keer zal ik Tarek zo weer bellen"

Gerben Welling
Bestuurder a.i.

'Heldere oplossingen'

"Tarek begrijpt hoe dingen zakelijk werken en heeft oog voor verschillende belangen. Met zijn sterke analytische vermogen weet hij oorzaken te benoemen en komt met heldere oplossingen voor de toekomst"

Rignald Span
Managing Director

'Denkt met je mee'

"Tarek is enthousiast en denkt met je mee. Ook maakt hij de risico’s en gevaren van ondernemen inzichtelijk. Tarek heeft mij enorm geholpen de juiste keuzes maken. Helpen staat bij hem hoog in het vaandel"

Rick Pouwels
Ondernemer

15 + 8 =

Binnenhaven 1

6709 PD Wageningen

t.j.elgamal@live.nl

+31 (0) 6 22 440 441